Στο 23’ ο Βιεϊρίνια σήκωσε αντικανονικά το πόδι του ψηλά στο πρόσωπο του Μανούσου και αφού υπήρξε επαφή έπρεπε ο Τσαγκαράκης να σφυρίξει πέναλτι – Ευθύνη και ο VARίστας, Κουμπαράκης, που δεν υπέδειξε την παράβαση στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τον διαιτητή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, Πέτρο Τσαγκαράκη, να κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι του Βιεϊρίνια πάνω στον Μανούσο στο 23’ και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0.

Όπως φαίνεται από το ριπλέι, υπήρξε επικίνδυνο παίξιμο από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο κεφάλι του Μανούσου, τη στιγμή που ο επιθετικός της Λαμίας είχε μπει δυναμικά στη φάση και προσπαθούσε να απειλήσει τον Κοτάρσκι με κεφαλιά.

Ο μπακ του ΠΑΟΚ σήκωσε αντικανονικά το πόδι του ψηλά στο πρόσωπο του αντιπάλου του και αφού υπάρχει επαφή έπρεπε ο διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι. Ο Τσαγκαράκης, όμως, έκλεισε τα μάτια και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αφαιρώντας από τη Λαμία τη δυνατότητα να ανοίξει το σκορ.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φυσικά έχει και ο VARίστας, Κουμπαράκης, ο οποίος θα έπρεπε να επέμβει, μετά την παράβαση του Αντελίνο Βιεϊρίνια και να καλέσει τον Τσαγκαράκη να δει τη φάση στο βίντεο.

Επρεπε να συστήσει στον ρέφερι να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, αφού όπως φαίνεται από το ριπλέι, υπάρχει παράβαση και ως εκ τούτου πέναλτι υπέρ της Λαμίας. Ένα πέναλτι που… εξαφάνισαν οι Τσαγκαράκης και Κουμπαράκης, με διαιτητή και VARίστα να αδικούν τη Λαμία και να ευνοούν τον ΠΑΟΚ.

Δείτε τη φάση: