Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του την απώλεια του νεογέννητου γιου του τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μεταξύ άλλων περιέγραψε στην επίμαχη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν για το «Talk TV», το χαμό του νεογέννητου γιου του τον περασμένο Απρίλιο και πώς βίωσαν αυτή την τραγωδία οικογενειακώς, χάνοντας το ένα από τα δίδυμα που περίμεναν.

«H Xεορχίνα έφτασε σπίτι και τα παιδιά άρχισαν να ρωτούν πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό. «Μαμά πού είναι το άλλο μωρό» ρωτούσαν επίμονα και μετά από μια εβδομάδα λέω ας είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά, ας πούμε ότι ο Άγγελος που είναι το όνομά του, πήγε στον Παράδεισο», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου… όταν κάνεις παιδί, περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο. Εγώ και η Χεορχίνα περάσαμε αρκετά δύσκολες στιγμές γιατί δεν καταλαβαίναμε γιατί μας συνέβη. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει… σε εκείνη την περίοδο της ζωής μας. Περάσαμε τις δύσκολες στιγμές αλλά είπαμε «Άκου, έχουμε περισσότερα παιδιά, έχουμε ένα που γεννήθηκε, τη Μπέλα και πρέπει να είμαστε κι εμείς ευτυχισμένοι.

  • Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ

Είναι τρελό. Προσπάθησα να εξηγήσω μερικές φορές στην οικογένειά μου, ακόμη και στους στενούς μου φίλους. Λέω, ποτέ δεν ένιωσα να είμαι χαρούμενος και λυπημένος την ίδια στιγμή. Δεν ένιωσα ποτέ κάτι αντίστοιχο. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Τόσο δύσκολο. Δεν ξέρεις αν κλαις, δεν ξέρεις αν χαμογελάς γιατί είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Δεν ξέρεις τι να κάνεις για να είσαι ειλικρινής. Και φυσικά θυμάμαι πολύ καλά ότι έμοιαζα… δεν ξέρω τη λέξη για να ορίσω τι ένιωσα εκείνη τη στιγμή».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έκλαψε με τον μεγαλύτερο του, τον 12χρονο Κριστιάνο Τζούνιορ, καθώς του έλεγε τα νέα στην κρεβατοκάμαρά του.

«Τα παιδιά καταλαβαίνουν, είχαμε φωνές γύρω από το τραπέζι και έλεγαν «Μπαμπά το έκανα αυτό για τον Άγγελο» και έδειχναν προς τον ουρανό. Το οποίο μου αρέσει περισσότερο γιατί είναι μέρος της ζωής τους. Δεν θα πω ψέματα στα παιδιά μου, είπα…