Για «εγκληματική και βάρβαρη επιθετικότητα του κράτους του Ισραήλ» καθώς και απάνθρωπο πρόσωπο της ισραηλινής κατοχής κάνει λόγο το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ καταδικάζει «την εγκληματική και βάρβαρη επιθετικότητα του κράτους του Ισραήλ, που εκδηλώνεται τις τελευταίες μέρες σε Δυτική Όχθη και Γάζα».

Απάνθρωπο πρόσωπο της ισραηλινής κατοχής

«Η τελευταία επίθεση που οδήγησε στον θάνατο δεκάδων Παλαιστίνιων στη Γάζα, μεταξύ των άλλων και μικρών παιδιών, καθώς και στον τραυματισμό δεκάδων άλλων αμάχων, δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπο της ισραηλινής κατοχής της Παλαιστίνης, που συνεχίζεται με τις πλάτες των ΗΠΑ και της ΕΕ» επισημαίνει το ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης ΚΚΕ για Ταϊβάν: Αυξημένοι οι κίνδυνοι γενικευμένων πολεμικών συγκρούσεων

Παράλληλα ο Περισσός εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων στην Ελλάδα τονίζοντας ότι «είναι έκθετη η κυβέρνηση και οι άλλες δυνάμεις που παρουσιάζουν στον λαό μας ως σύμμαχο και φίλο το Ισραήλ, που εγκληματεί κατά του λαού της Παλαιστίνης».

«Το ΚΚΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη μας με τον δίκαιο αγώνα του πολύπαθου παλαιστινιακού λαού. Λευτεριά στην Παλαιστίνη!» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.