Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Γκουστάβο Πογέτ προέβη σε δηλώσεις στο πλαίσιο των κλήσεων για τα ματς με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League

O Γκουστάβο Πογιέτ έκανε δηλώσεις μετά από τις κλήσεις των παικτών που θα αγωνιστούν με την εθνική μας ομάδα στα ματς με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League.

Τόνισε πως το σύνολο του θα είναι 100% συγκεντρωμένο παρά το γεγονός ότι είναι και μαθηματικά πρώτο στον όμιλο.

Διαβάστε επίσης: Αλκαράθ: Ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του, ένα μικρό για την… αιωνιότητα

Όσα είπε ο Πογέτ:

«Ανυπομονώ να συναντήσω και να συνεργαστώ με τους ποδοσφαιριστές μου, ύστερα από μια μακρά περίοδο χωρίς διεθνείς αγώνες για τις Εθνικές Ομάδες.

Σε αυτό το διάστημα, εγώ και οι συνεργάτες μου δεν σταματήσαμε να παρακολουθούμε τους παίκτες μας και να προσπαθούμε να καταλήξουμε στις καλύτερες επιλογές για τους δύο τελευταίους αγώνες μας στο UEFA Nations League.

Παρότι έχουμε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στον όμιλό μας, μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες μας τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε.

Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με σκοπό την αγωνιστική μας βελτίωση, αλλά και για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο του UEFA Nations League όσο υψηλότερα γίνεται!

Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός για εμάς, επομένως θα αγωνιστούμε με πάθος και θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».