Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε στην κατάσταση του Βασίλιε Μίτσιτς, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη χθεσινή μάχη της Σερβίας με την Ελλάδα

Στη χθεσινή αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είδε τον Βασίλιε Μίτσιτς να αποχωρεί με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, και όπως άπαντες στο γήπεδο έτσι και εκείνος σοκαρίστηκε.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς τόνισε ότι ελπίδα όλων είναι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

«Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, αλλά ένα διάστρεμμα πάντα μπορεί να κρύβει κινδύνους. Αυτήν τη στιγμή το ιατρικό επιτελείο προσπαθεί να αποτρέψει το πρήξιμο στο πόδι του. Τότε θα έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κατάκτηση των Μπιέλιτσα και Νέντοβιτς είπε: «Όταν επιστρέψουμε από την Τουρκία, τότε θα είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα. Αυτήν τη στιγμή είναι σε πρόγραμμα αποθεραπείας, η οποία πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμέναμε. Θέλουν πολύ να παίξουν, χωρίς να αναλογίζονται το κόστος. Αλλά, όταν επιστρέψουμε από την Τουρκία θα τα δούμε όλα».